Eltemették Csire Zsuzsit, aki utolsó hónapjaiban az álmai szerint élt

A szívbeteg lány huszonegy éves volt.

2024. 05. 10. 22:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Végső búcsút vettek Csire Zsuzsitól a Debreceni Köztemetőben – írja a Hajdú-Bihar Vármegyei Hírportál.

Fotók:  HAON/Czinege Melinda

Sokan gyűltek össze péntek kora délután, hogy utolsó útjára kísérjék a szívbeteg Zsuzsit, aki mindössze 21 éves korában vesztette életét április elején.

A lány történetéről több cikket is közölt a Magyar Nemzet. Zsuzsi egészségesen született, de egy fertőzés gyógyíthatatlan szívizombetegséget okozott nála, emiatt több mint 40 szívműtéten és két szívtranszplantáción esett át.

Fotók:  HAON/Czinege Melinda

Az orvosok tavaly nyáron közölték vele, hogy szívénél újra beindult a végleges, visszafordíthatatlan kilökődési reakció, és legfeljebb fél éve, talán 1-2 éve lehet hátra. A fiatal lány ekkor egy 

bakancslistát készített, amelynek megvalósításában az egész ország segített neki.

Miután kiderült, hogy a lány elhunyt, az internetet szabályosan elárasztották a részvétnyilvánító posztok, ismerősök és ismeretlenek is üzentek a legnagyobb közösségi oldalon.

Fotók:  HAON/Czinege Melinda

Borítókép: Csire Zsuzsi (Fotó: HAON/Napló-archív)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.