Albán válogatott középpályás érkezhet a Ferencvároshoz

Az albán és a horvát sajtó is biztosra veszi, hogy a következő szezonban az NK Lokomotiv Zagreb nyolcszoros albán válogatott szélsője, Myrto Uzuni már a Ferencvárost erősíti – írja az M4sport.hu.

Magyar Nemzet
Forrás: M4SPORT.HU2020. 07. 15. 13:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az albán Fjala.al arról számol be, hogy 25 éves középpályást 1,55 millió euróért vásárolja meg a magyar bajnok, ugyanakkor a fővárosi zöld-fehérekhez közel álló Üllői129.hu biztosra veszi, hogy a Ferencváros ennél kevesebbet fizet. A horvát Vecernji List 1,8 milliós vételárról ír, ami túlzónak tűnik az alapján, hogy a mérvadó Transfermarkt.com 800 ezer euróra értékeli a játékost. Ugyanakkor a horvát lap is tényként közli, hogy a Lokomotiv légiósa a magyar bajnokhoz tart.

Uzuni iránt több topligás klub is érdeklődik Spanyolországból és Olaszországból, a horvátok a Mallorcát és a Getafét meg is nevezik, de hangsúlyozva, hogy várhatóan az FTC lesz a befutó.

A 25 éves, nyolcszoros válogatott Myrto Uzuni az FK Tomoriban kezdte pályafutását, ahonnan a KF Apoloniába majd a KF Lacihoz igazolt. Az NK Lokomotiv Zagreb 2018 szeptemberében igazolta le 350 ezer euróért. A kék-fehéreknél 34 mérkőzésen 12 gólt szerzett a szezonban, emellett hétszer szolgálta ki társait. Elsődlegesen a bal szélen vethető be a támadások támogatására, de középen és a jobb oldalon feltalálja magát a mozgékony, jól cselező játékos.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.