Az eső és az ellenfél sem tudta megállítani Babosékat

A címvédő Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős a harmadik mérkőzését is megnyerte, ezzel negyeddöntőbe jutott a francia nyílt teniszbajnokságon.

Forrás: MTI2020. 10. 04. 19:00
Babos Tímea, Roland Garros
Párizs, 2020. szeptember 29. Babos Tímea a román Ana Bogdan ellen játszik a francia nyílt teniszbajnokság nõi egyesének elsõ fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2020. szeptember 29-én. MTI/EPA/Yoan Valat Fotó: Yoan Valat
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar–francia duó a vasárnapi nyolcaddöntőben két sima játszmában múlta felül az Andreea Mitu–Patricia Maria Tig román párost.

A második helyen kiemelt Babosék – akik közösen diadalmaskodtak az elmúlt két évben a világbajnokságon – lendületesen kezdtek, ám 4:0-nál több mint egyórás esőszünet következett. A címvédő kettős 5:0 után két gémet elvesztett, de 32 perc alatt így is hozta a nyitószettet.

A folytatásban a magyar–francia duó 2:1-es vezetésnél brékelt, majd előnyét végigvitte, és 66 perc alatt lezárta a meccset.

A Babos–Mladenovic kettős a nyolc között a Marta Kosztyuk–Aljakszandra Szasznovics ukrán–fehérorosz párossal csap össze.

Roland Garros, 3. forduló:

női páros:

Babos, Mladenovic (magyar, francia, 2.)–Mitu, Tig (románok) 6:2, 6:3

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.