Baseballütővel fenyegetik az Internazionale játékosait

A ma délután három órakor kezdődő Sassuolo elleni bajnoki mérkőzés előtt egyértelmű üzenetet kaptak az Internazionale labdarúgói: összeszedik magukat vagy megismerkednek a szurkolók baseballütőivel.

Magyar Nemzet
2020. 11. 28. 13:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Curva Nord Inter-ultracsoport fenyegető drapériát tett közzé a Sassuolo elleni mai meccs előtt. A fanatikusok arra figyelmeztetik a játékosokat, hogy „baseballütővel érkeznek”, ha nem javul a teljesítményük. Egészen pontosan: „Tiszteljétek azt a mezt, amit viseltek!!! Mutassátok meg, hogy tökösek vagytok, különben legközelebb baseballütővel érkezünk!”

Stefan de Vrij sem lehet nyugodt
Fotó: Juan Medina / Reuters

Az Inter szerdán 2-0-ra kikapott hazai pályán a Real Madridtól, a vereséggel eldőlt, hogy két fordulóval a csoportkör zárása előtt már nem tud tovább jutni a csoportkörből. Antonio Conte csapata a bajnokságban is gyengélkedik: nyolc forduló után az ötödik helyen áll a tabellán, a hátránya öt pont az éllovas, a városi rivális Milan ellen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.