Bombagól a Vidiben – hogy engedhette el Heistert a Fradi?

Marcel Heister bombagólt rúgott a 84. percben, de így sem tudott nyerni Fehérvár az örmény Ararat Jereván ellen a labdarúgó Európai Konferencia-liga (EKL) selejtezőjének első fordulójában az első mérkőzésen, mert az ellenfél hasonlóan nagy góllal egyenlített, így 1-1 lett a végeredmény.

Magyar Nemzet
2021. 07. 08. 22:00
null
A pillanat, amikor Marcel Heister ellőte a labdát. ÉLerveszélyes a bal lába Forrás: Mol Fehérvár FC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Vidi 83 percen inkább csak csetlett-botlott a nem túl magasan jegyzett örmény csapat ellen. Akkor aztán egy keresztlabda után Nego kavargatott, elhalni látszott az akció, a válogatott játékos Hourihoz passzolt, ő pedig a hátvédsorból felzárkózó Marcel Heisterhez. Az örmények nem készülhettek a horvát–német balbekkből, aki úgy 22 méterről hatalmas gólt ragasztott a bal felső sarokba.

A pillanat, amikor Marcel Heister ellőtte a labdát. Életveszélyes a bal lába
Fotó: Mol Fehérvár FC

Heister a Ferencvárosban is rúgott már ekkora gólt, feltehetjük ismét a kérdést: a Fradi hogy engedhette el a gyors, remek rúgótechnikájú futballistát?

Ám ez a szépségdíjas gól kevés volt a győzelemhez a Vidinek, mert Pobulics hasonlóan nagy góllal egyenlített a hosszabbításban, a 93. percben. 1-1 lett a vége, keserves lesz a visszavágó a jövő héten Jerevánban.

A másik magyar csapat, a Puskás Akadémia is 1-1-et játszott, csak éppen vendégként a finn Inter Turku ellen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.