Csak nehogy nagyobb baj legyen: megsérült Szöllősi-Zácsik Szandra

Vállsérülés miatt két-három hét kényszerpihenő vár Szöllősi-Zácsik Szandrára, az MTK és a magyar női válogatott kézilabdázójára. A hír aggasztó a tokiói olimpiai előtt, korábban Kovacsics Anikó lábsérülése miatt aggódhattunk.

Forrás: MTI2021. 05. 21. 21:10
Hungary vs Croatia
Nagy szükség lesz rá Tokióban Fotó: BO AMSTRUP Forrás: EPA/BO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fővárosi klub honlapjának pénteki híradása szerint a balátlövő szerdán, a mosonmagyaróvári vesztes bajnoki mérkőzés 15. percében sérült meg. Bár hosszas ápolást követően visszatért a pályára, nagy fájdalmai voltak. Az azóta elvégzett vizsgálatok során részleges rotátorköpeny-szakadást diagnosztizáltak nála.

– Két-három hét pihenő, kezelések, és persze gyógytorna vár most rám. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor közel százszázalékos formában kezdhetem majd meg a felkészülést az olimpiára – nyilatkozta Szöllősi-Zácsik.

Szöllősi-Zácsik Szandra főszerepet játszott az olimpiai szereplés kiharcolásában
Fotó: Illyés Tibor / MTI

Azt már február elején bejelentették, hogy a balátlövő az idény végén távozik az MTK-tól és visszatér a Ferencvároshoz. Az elmúlt másfél szezonban 46 tétmeccsen 234 gólt szerzett az MTK színeiben.

– Gyönyörű volt az elmúlt két szezon, hiszen kétgyermekes anyukaként itt tértem vissza a pályára, nem tudva, mit hoz a jövő. Voltak céljaim, szerettem volna segíteni az MTK-nak, de nem gondoltam, ilyen szintre vissza tudok kapaszkodni – mondta.

srd ske bsa

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.