Elek Gábor még csatlakozhat a kézilabda-válogatotthoz

Elek Gábor továbbra is koronavírusos, és nélküle készül a péntektől vasárnapig tartó győri olimpiai selejtezőtornára a magyar női kézilabda-válogatott, de legalább az esély felcsillant arra, hogy a szövetségi kapitány utólag csatlakozhat a csapathoz.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 03. 15. 16:44
null
Nem lesz egyszerű a tokiói feladat Elek Gábor csapatának Fotó: Claus Fisker Forrás: MTI/EPA/Ritzau
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar szövetség (MKSZ) hétfői, rövid közleménye szerint „Elek Gábor két negatív teszteredményt követően lehet ott a válogatottal, egyelőre otthonából követi a csapat munkáját a szakmai stáb segítségével”.

Múlt szerdán, amikor bejelentették a szövetségi kapitány megbetegedését, Pálinger Katalin, az MKSZ alelnöke elmondta, vasárnapig negatív tesztet kellett volna produkálnia az edzőnek, hogy beköltözhessen a buborékba, de felvették a kapcsolatot a nemzetközi szövetséggel, hogy Elek Gábor később is csatlakozhasson a válogatotthoz, ha csak hétfőn vagy kedden ad negatív eredményt.

Az MKSZ hétfői közleménye arra nem tért ki, hogy a játékoskeret minden tagja megkezdhette-e a közös felkészülést vasárnap.

A házigazda magyarok pénteken 17 órától Kazahsztánnal, szombaton 17.30-tól Szerbiával, vasárnap 20.30-tól pedig az olimpiai címvédő Oroszországgal játszanak a győri tornán. Az idén nyárra halasztott tokiói ötkarikás játékokra az első két helyezett jut ki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.