Eljárás indul az orgiázó focista ellen

Az angol labdarúgó-bajnokság címvédője, a Manchester City fegyelmi eljárást indít hátvédje, Kyle Walker ellen, aki a szigorú kormányzati intézkedések ellenére partit tartott otthonában, mások mellett két prostituáltat is „vendégül látva”.

Forrás: MTI2020. 04. 06. 14:02
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 29 éves angol válogatott védő múltheti házibulijáról a The Sun című lap számolt be a hétvégén, külön kiemelve, hogy Walker közvetlenül azt megelőzően rendezte házában a partit, hogy Twitter-oldalán a távolságtartásra vonatkozó állami szabályozás betartásának fontosságáról tett ki egy posztot.

A labdarúgó elismerte a történteket, és a lapnak küldött egy közleményt, melyben bocsánatot kért meggondolatlan tettéért, mellyel csalódást okozott hozzátartozóinak, klubjának, a szurkolóknak és a közvéleménynek.

Walker csapata szintén közleményben reagált, és sajnálatát fejezte ki a botrány miatt, egyúttal bejelentette, hogy fegyelmi eljárást indít a játékos ellen.

A labdarúgók példaképek, a stábunk és játékosaink pedig azért dolgoznak, hogy mindenben támogassák a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat, illetve minden a koronavírus-járvánnyal küzdő ember munkáját. Kyle tette közvetlenül ezeket az erőfeszítéseket sértette meg – írta a Manchester City.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.