Folytathatja hazai sorozatát a Ferencváros

Magyar Nemzet
2020. 02. 29. 10:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az NB I listavezetője, az FTC múlt szombaton 3-0-ra kikapott Mezőkövesden, és három pontra csökkent az előnye a Fehérvár előtt, de mivel két meccsel kevesebbet játszott, még nem nagyon kell aggódnia. A 23. fordulóban ma a Debrecent fogadja – az egyik elmaradt találkozója éppen a hajdúságiak elleni, ugyancsak a Groupama Arénában –, és hosszú hazai bajnoki veretlenségi sorozatát folytatná. Az FTC legutóbb 2017. április 15-én maradt alul otthon, akkor a ma már NB II-es Vasas nyert 2-1-re a Fradi szentélyében. A zöld-fehérek azóta klubrekordot jelentő 47 hazai NB I-es találkozón nem kaptak ki. Ma a Fehérvár a sereghajtó Kaposvárt, a harmadik Mezőkövesd az utolsó előtti Zalaegerszeget látja vendégül. Ám a zalai megyeszékelyen is lesz meccs, az Újpest a pályája alkalmatlansága miatt itt játszik albérletben, a fővárostól 230 kilométerre „fogadja” a Puskás Akadémiát.

A 23. forduló műsora: Honvéd–Diós­győr 17.00 (tv: M4 Sport), Mezőkövesd–ZTE 17.00, Fehérvár–Kaposvár 17.00, Újpest–Puskás Akadémia 17.00, Kisvárda–Paks 17.00, FTC–Debrecen 19.30 (tv: M4 Sport).

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.