Fradi Fieszta tűzijátékkal szombaton este a Groupama Arénában

A labdarúgó NB I szombati záró fordulójában a nagy kérdés az, hogy a Kaposvár mellett még melyik csapat búcsúzik az élvonaltól, valamint a Puskás Akadémia és a Mezőkövesd közül ki végez a dobogó harmadik helyén a Ferencváros és a Fehérvár mögött. Az FTC–Mezőkövesd találkozón a házigazda Fradi Fieszta keretében tűzijáték -show-val és különleges programokkal ünnepli a 31. bajnoki címét. Kapunyitás 17.00 órakor, a meccs 20.00-kor kezdődik.

Forrás: Fradi.hu2020. 06. 27. 10:26
null
Budapest 20200512 Labdarúgás 2020 Ferencváros FTC Groupama Aréna stadion épület külsõ FTC sas szobor kivilágítva foto:Tumbász Hédi TUM Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Aki ott volt tavaly a Budapest Parkban, az pontosan tudja, aki nem volt ott, de látta a beszámolókat, az is érezheti, milyen egy Fradi Fieszta. Idén sem akarunk lemaradni az ünneplésben, legföljebb a helyszín változik, az Arénába várunk mindenkit. Jön a Fradi Fieszta 2020!” – hirdette meg a programot a Ferencváros a honlapján.

A 17 órai kapunyitást követően a bajnokcsapat néhány tagja dedikál majd a Groupama Aréna kerengőjén, és közös fotók elkészítésére is lesz lehetőség. Ezzel párhuzamosan zajlik majd egy dekázóverseny és egy kvízjáték. A szurkolók kipróbálhatják a teqballt, a gombfocihoz hasonló subbuteót, lehetőség lesz kapura rúgni is; míg a legfiatalabb drukkereket kalózhajó, légvár, billiárd-foci, focirodeo, arcfestés várja.

A 20 órakor kezdődő Ferencváros–Mezőkövesd meccset megelőző bemelegítés közben két közismerten fradista lemezlovas, DJ Dominique és Náksi Attila gondoskodik a zenékről. Beüzemelik a pólóágyút, amely ezúttal bajnokcsapatos pólókat lő majd a lelátóra.

A találkozó lefújását követően a Ferencváros játékosai a Magyar Labdarúgó-szövetség vezetőitől átveszik a bajnoki aranyérmeket és az NB I győztesének járó trófeát. A B-középpel elkészült közös fotó után a csapat tagjai a hagyományoknak megfelelően elhelyeznek egy bajnoki sálat a Groupama Aréna főbejáratánál Albert Flórián szobrának nyakába. Az ünneplés közben a köztudottan Fradi-érzelmű Lotfi Begi zenél élőben a stadion gyepén. A bajnoki sál felhelyezése után a játékosok és a stábtagok a bajnoki trófeával a szurkolók előtt tiszteletkört tesznek, és különleges tűzijáték, illetve látvány-show is fokozza majd a hangulatot.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.