Guardiola Spanyolországból erősíti meg a Manchester Cityt

Az Eurosport értesülése szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City megegyezett a Valencia 20 éves szélsőjével, Ferran Torresszel.

Forrás: NSO2020. 07. 16. 13:22
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A spanyol korosztályos válogatottal 2017-ben az U17-es Európa-bajnokságot nyerő jobbszélső szerződéséből már csak egy év van hátra, a Valencia pedig a teljes újjáépítés mellett tette le a voksát. Az Eurosport úgy tudja, hogy klub egyik legértékesebb játékosának ügynöke és a Manchester City szerdán találkozott, és Ferran Torres megegyezett az angol klubbal.

Az angol ezüstérmesnek, Pep Guardiola csapatának most már csak a Valenciával kell megegyeznie, de mivel januárban már szabadon igazolhatóként szerződhetne át, így minden bizonnyal lényegesen olcsóbb lesz a megszerzése, mint a kontraktusában szereplő 100 millió eurós kivásárlási ár. A Nemzetközi Sportdöntőbíróság értelmében a Bajnokok Ligájában továbbra is szerepelhet majd a manchesteri csapat, amely Leroy Sané elvesztése után nézett új szélső után. Torres a 2019–2020-as idényben eddig 42 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 13 kanadai ponttal (6 gól, 7 gólpassz) segítette együttesét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.