Három világbajnokkal jön a folytatás a dartsosok versenyén

Az első csoportkör után harmincketten maradtak állva a földkerekség legjobb darts versenyzői közül jó néhányat csatasorba állító PDC Home Tour elnevezésű viadalon, amelyen mindenki a saját otthonában játszhat. Május 26-tól jön a folytatás, amit a Sport TV tizenegy egymást követő napon át közvetít.

Forrás: Sport TV2020. 05. 25. 21:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a koronavírus-járvány miatt életre hívott PDC Home Tour rajtjánál még arról szóltak a hírek, hogy a kétszeres világbajnok Gary Anderson a gyenge wifije miatt kihagyja a tornát, szerencsére nem tett így. Május 16-án odaállt az otthoni táblához, és szépen meg is nyerte csoportját. Így ő is a között a 32 dartsos között van, aki kvalifikálta magát a rájátszásba. Anderson mellett olyan sztárok vannak még versenyben, mint a jelenlegi világbajnok Peter Wright és a 2018-as vb-győztes Rob Cross, továbbá Nathan Aspinall, Dave Chisnall, Jonny Clayton, Joe Cullen vagy Stephen Bunting. Szóval a névsorra semmiképpen sem lehet panasz.

A legjobb 32 versenyzőt nyolc csoportba sorsolták, a sorsolásnál az említett nyolc úriember szerepelt az első kalapban, mivel ők állnak a legelőkelőbb helyen a világranglistán. A második kör csoportmeccseit május 26. és június 2. között láthatjuk nyolc egymást követő este. Június 3-án és június 4-én a nyolc legjobb azért játszik két napon át, hogy kiderüljön, ki jut be a döntő négyestornára, amelyet június 5-én rendeznek.

A Sport1 vagy a Sport2 minden nap közvetíti a PDC Home Tour eseményeit Bartha Zoltán, Fülöp László, Gyulai Miklós és Ziegenhám Medárd kommentálásában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.