Holender még nem gondol a bolgárokra

A szerbiai születésű labdarúgó lépésről lépésre tervez, egyelőre a svájci céljai megvalósításán ügyködik. A márciusi Nemzetek Ligája-rájátszás még nem foglalkozik.

2020. 02. 17. 17:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A svájci Lugano magyar válogatott csatára szép gólt szerzett a hétvégén a Young Boys elleni bajnoki mérkőzésen. A szerbiai születésű labdarúgó lépésről lépésre tervez, egyelőre a svájci céljai megvalósításán ügyködik. A márciusi Nemzetek Ligája-rájátszással még nem foglalkozik.

– A bajnokság egyik legjobb csapata ellen játszottunk. Nem volt könnyű dolgunk, a Young Boys az aranyéremért küzd, sajnos mi egyelőre csak a hetedik helyen állunk, de még hátra van tizennégy forduló, remélem, sikerül előrelépnünk – tájékoztatott a Honvéd akadémiáján pallérozódott csatár.

A 25 éves labdarúgó három bajnoki mérkőzésen és két kupatalálkozón szerzett gólt a jelenleg is zajló szezonban. Tizennégy fordulóval a bajnokság vége előtt egyelőre a középmezőnyben szerénykedik a Lugano a tízcsapatos bajnokságban. – Ha sikerül előrébb lépnünk, jobb százalékban használjuk ki a helyzeteinket, akkor előrébb tudunk lépni. A dobogó legalsó fokán álló Basel tizennégy pontra van tőlünk. Bravúr kellene ahhoz, hogy kiharcoljuk az indulást az Európa-ligában, de természetesen nem adjuk fel – mondta a Kragujevacban született támadó.

Természetesen szóba került a Bulgária elleni, márciusban esedékes Nemzetek Ligája-rájátszás. Holender Filip nem akar annyira előreszaladni az időben, ahogy mondani szokás, a következő feladatra koncentrál. – Még lesz addig jó pár forduló a svájci bajnokságban, egyelőre ezek a soron következő feladatok, egyelőre ezekre koncentrálok. Azon vagyok, hogy minél jobb formába lendüljek a Bulgária elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre – közölte a hatszoros válogatott csatár, aki 2019. szeptember 5-én a Montenegró elleni barátságos mérkőzésen szerezte eddig egyetlen gólját a nemzeti csapatban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.