Horvátország kiütötte Szlovákiát

Az E csoport állása: 1. Magyarország 9/4 mérkőzés, 2. Horvátország 9/4, 3. Wales 6/4, 4. Szlovákia 6/4, 5. Azerbajdzsán 0/4.

Magyar Nemzet
2019. 09. 07. 8:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Eb-selejtezők E csoportjában hétfői ellenfelünk, a szlovák válogatott tegnap este Nagyszombatban a horvátokat fogadta, és a vb-ezüstérmes vendégek igyekeztek gyorsan kezükbe venni az irányítást.A 8. percben Brozovic találta el a felső lécet, a 31. percben Petkovic három szép csel után ziccerbe került, de a lövését Dubravka hárította, nem sokkal később pedig Perisic tekerte a felső lécre a labdát.

Az első félidő utolsó percében aztán a horvátok megszerezték a vezetést, Vlasic 18 méteres lövése utat talált a hazai kapuba (0-1). Szünet után éppen csak elkezdődött a második félidő, Perisic 20 méteres, megpattanó lövése is megoldhatatlan feladat lett Dubravkának. (0-2). A 72. percben Petkovic, a 89.-ben Lovren is eredményes volt, így Horvátország 4-0-ra kiütötte Szlovákiát. A csoport tegnapi másik mérkőzésén, Cardiffban: Wales–Azerbajdzsán 2-1. Az E csoport állása: 1. Magyarország 9/4 mérkőzés, 2. Horvátország 9/4, 3. Wales 6/4, 4. Szlovákia 6/4, 5. Azerbajdzsán 0/4.

A C csoport rangadóján, Hamburgban: Németország–Hollandia 2-4. További eredmények, C csoport: Észtország–Fehéroroszország 1-2, D csoport: Írország–Svájc 1-1, Gibraltár–Dánia 0-6, F csoport: Románia–Spanyolország 1-2, Norvégia–Málta 2-0, Feröer-szigetek–Svédország 0-4, G csoport: Izrael–Észak-Macedónia 1-1, I csoport: Ciprus–Kazahsztán 1-1, J csoport: Finnország–Görögország 1-0, Örményország–Olaszország 1-3, Bosznia-Hercegovina–Liechtenstein 5-0.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.