Így lettek bajnokok

Magyar Nemzet
2019. 10. 04. 14:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Így lettek bajnokok címmel portrékötet jelent meg harminc magyar sportolóról a Mediabook kiadó gondozásában. A négy szerző – Ballai Attila, a Magyar Nemzet főszerkesztője, Bruckner Gábor, Gy. Szabó Csilla és Török László – közös munkája, miként a kötet címe is utal rá, elsősorban arra fókuszál, hogy az egyes sportágak képviselői miként értek klasszisokká. Bruckner Gábor – felelős kiadó, szerkesztő – a tegnapi könyvbemutatón többek között így fogalmazott: „Szerettük volna azt is bemutatni, hogyan élték meg a sikereket, a kudarcokat azok, akik végül felnőttként a csúcsra értek, hogy ezzel is tanulságos történetekkel szolgáljunk gyerekeknek, szülőknek, nevelőedzőknek egyaránt.” Ballai Attila azt hangsúlyozta, a tehetség természetesen fontos faktor, de „hosszú távon egy életpályához a karakter és a jellem sokkal meghatározóbb”.

A kötetben sorrendben Görbicz Anita, Bácsi Péter, Szabó Gabriella, Márton Anita, Sastin Marianna, Ungvári Miklós, Csernoviczki Éva, Liu Shaolin Sándor, Szász-Kovács Emese, Sebők Balázs, Dévai Boglárka, Péni István, Keszthelyi Rita, Póta Georgina, Jakabfi Zsanett, Kammerer Zoltán, Tálas Zsuzsanna és életéről olvashatnak lényegretörően.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.