Keresés
Magyar Nemzet
2021. január 23., szombat, Zelma, Rajmund napja
HÍR TV – InformátorA baloldal kívülről vár segítséget 2022-ben.
Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/sport/kizarhatjak-a-klubot-ha-egy-hozzatartozo-belopozik-a-versenyre-8546742/

Kizárhatják a klubot, ha egy hozzátartozó belopózik a versenyre

hunfencing.hu
Rendkívül szigorú döntéseket hozott a Magyar Vívó Szövetség elnöksége a koronavírus-járvány miatt zárt kapus hazai versenyek rendezésével kapcsolatban.

A Magyar Vívó Szövetség (MVSZ) elnöksége rögíztette, hogy a zárt kapus versenyein a védőtávolságot be kell tartani, az orvosi maszk viselése pedig valamennyi személy számára kötelező, kivéve a páston levő versenyzőket a mérkőzésük ideje alatt. Mivel a vívók a páston sisakot viselnek, így ők is végig maszkban lesznek esetenként reggeltől estig. Amennyiben a versenyző vagy edzője a maszk viselésére vonatkozó szabályokat megszegi, akkor a klub büntetéssel, akár kizárással is sújtható.

A versenyek alatt a csarnokban kizárólag a versenyzők, az edzők, az egészségügyi személyzet, a bírók, valamint a közreműködő személyek tartózkodhatnak. Amennyiben valamelyik vívó hozzátartozója, kísérője a helyszínen tartózkodik, akkor a versenyzőt és klubját is kizárhatják a versenyből. A kluboknak minden esetben nyilatkozniuk kell arról, hogy sportolóik tudomásuk szerint egészségesek, valamint arról, hogy a versenyt megelőző két hétben nem tartózkodtak külföldön. (Itt nincs megemlítve, hogy ez csak a sárga és a piros zónában levő országokra vonatkozik.) Ha valamelyik vívó az adott versenyt megelőző két hétben külföldön járt, akkor az egészségügyi előírásoknak megfelelően köteles két negatív koronavírus-tesztet bemutatni a klubja részére. Az MVSZ ugyanakkor vállalja a versenybírók és a rendezésben érintett személyek egészségügyi állapotának ellenőrzését.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Oltási hajlandóság

A magyarok többsége már beadatná a szérumot
Egyre többen vállalják fel oltáspártiságukat egyes közéleti szereplők, véleményformálók közül is, ami biztosan közrejátszik a hajlandóság növekedésében.

Vizsgálat

Kispesti korrupciógyanús ügyekre kíváncsi a hatóság
A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy legalább 22 kispesti önkormányzati beruházást vizsgál jelenleg a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

Kiemelt

A walesi bárdok a Magyar Nemzeti Balett előadásában + videó
A társulat a magyar kultúra napja alkalmából rögzítette az egyedülálló felvételt.

Poszt-trauma

A békétlenség Amerikája
Az új elnök és kompániája romlott exportcikküket akarja ránk sózni.

Poszt-trauma

A politika 50 órája
Egyetemi kutatók szerint a Trumpra szavazó feketék valójában fehérek, mert ez nem bőrszín, hanem tudat kérdése.

Poszt-trauma

Karácsony, az atomista
Karácsony Gergely nem hajlandó meghajolni holmi számok, és tények realitása előtt.

Poszt-trauma

Politikai gulyás helyett koherens vízió!
Zseniális Karácsony Gergely-interjú a szlovák ballib sajtóban.

Aktuális

Beckhamék óriás borospincét, szaunát és tavat építenek
A korábbi angol válogatott futballista és divattervező neje igencsak felsrófolja majd a 6 millió fontos otthona értékét.

Fricz Tamás blogja

Varga Judit megint fején találta a szöget
„Mindnyájan kikapcsolhatóvá válunk” – írta Facebook-oldalán az igazságügyi miniszter.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!