Koronavírusos, kihagyja a klub-vb-döntőt a Bayern világbajnoka

Pozitív koronavírustesztet produkált a Bayern München alapembere, Thomas Müller – írja a Sky Sport. A klub-vb-döntőjére készülő bajor együttes egyelőre hivatalosan nem erősítette meg az információt. Egyelőre kérdés, ha Müller valóban pozitív, milyen következményekkel járhat az a csapatra nézve.

Forrás: NSO2021. 02. 11. 16:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Müller esete a Bild szerint több, mint kérdőjeles, a lap azt írja, két pozitív és egy negatív tesztje is van az elmúlt 24 órából, a FIFA viszont nem akarja engedni játszatni a kétséges eredmény miatt. A támadót mindenesetre elkülönítették és egy másik hotelben várja, hogy megszülessen a végső döntés.

Thomas Müllernek jelenleg fogalma sincs, hogy játszhat-e a Tigres ellen
Fotó: Christian Charisius / dpa

Az elmúlt hetekben Javi Martínez és Leon Goretzka is megfertőződött a Bayern futballistái közül, utóbbi két játékos így el sem utazott Katarba. Nem Müller az egyetlen, akit jó eséllyel nélkülözni kénytelen Hansi Flick vezetőedző. A beszámolók szerint magánéleti okokból Jérome Boateng sem áll rendelkezésére a Tigres elleni fináléban.

A 32 éves játékos korábbi élettársa, Kasia Lenhardt minden bizonnyal öngyilkos lett, ezért a labdarúgó Boateng hazatért a klub-vb helyszínéről. A világbajnok labdarúgó február elején szakított korábbi kedvesével. A 25 éves modellnek egy fia is volt. Hansi Flick szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, Boateng bement a szobájába és kérte, hogy azonnal visszautazhasson Németországba.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.