Kulcsemberek nélkül a Veszprém: Nilsson hányt, Borozan visszafordult

Baljós előjelekkel indult a Telekom Veszprém férfi-kézilabdacsapatának útja Barcelonába, a ma esti Bajnokok Ligája-mérkőzés helyszínére. Két kulcsjátékos sem tartott a csapattal.

Magyar Nemzet
2021. 02. 09. 16:55
null
A BL-győztes beálló nem volt utazásra kész állapotban Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A veszprémi klub tájékoztatását változtatások nélkül közöljük:

A tegnapi napon az edzés után a terveknek megfelelően 16 játékos ment fel az Aréna VIP termébe a repülőtérre indulás előtti közös ebédre. Ebéd után Andreas Nilsson rosszul lett, hányt, ezért az a döntés született, hogy ő nem tart a csapattal. Helyére a szigorú utazási szabályok miatt már senkit nem tudtunk betenni az utazó keretbe. A repülőtérre érkezés előtt röviddel Vuko Borozan jelezte csapatunk edzőjének, hogy telefonon értesítették, súlyos családi problémák miatt vissza kell mennie balatonfüredi lakhelyére, ezért nem tud a csapattal tartani. Így a mai meccsre összesen 14 játékost tudtunk benevezni. A szerencse a szerencsétlenségben, hogy a csütörtöki celjei mérkőzésre reményeink szerint Andreas Nilssont már be tudjuk nevezni, valamint nagy esély van arra is, hogy Petar Nenadic is újra pályára tud lépni.

Andreas Nilsson el sem utazott a mérkőzésre
Fotó: MTI/EPA/Friedemann Vogel

A Barcelona–Telekom Veszprém férfikézilabda BL-mérkőzés ma este 20.45-kor (tv: Sport 1) kezdődik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.