Lionel Messi hatodszor nyerte el az Aranylabdát

Az FC Barcelona argentin labdarúgója ismét egyedüli rekorderré vált, miután a France Football magazin 2019-ben is neki ítélte oda az év legjobb játékosának járó díjat.

Forrás: MTI2019. 12. 02. 21:47
MESSI, Lionel
Prizs, 2019. december 2. Lionel Messi, a Barcelona csatra az v legjobb, Eurpban jtsz labdargjnak jr Aranylabda tadsi nnepsgre rkezik a prizsi Chatelet Sznhzba 2019. december 2-n. A djat a France Football francia szaklap hagyomnyos venknti vlasztsa alapjn tlik oda. MTI/EPA/Yoan Valat Fotó: Yoan Valat Forrás: MTI/EPA/Yoan Valat
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

az FC Barcelona argentin labdarúgója ismét egyedüli rekorderré vált, miután 2019-ben hatodszor nyerte el a France Football magazin által odaítélt és az év legjobb játékosának járó Aranylabdát.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.