Majdnem félmillióan nézték a vízilabda Európa-bajnokság döntőjét

Forrás: MTI2020. 01. 27. 21:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M4 Sport piacvezető volt a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfi döntője során, amelyen a magyar válogatott vasárnap ötméteresekkel szerezte meg az aranyérmet Spanyolország ellen.

Az MTVA sajtóosztályának hétfői tájékoztatása szerint a finálé adásideje alatt 478 ezer fő nézte a műsort, ami 10,3 százalékos közönségarányt jelentett, ezzel a csatorna piacvezető volt a mérkőzés idejében. A találkozóba 839 ezren kapcsolódtak be legalább egy percre.

- A mérkőzés és a közvetítés történelmi pillanatai, köztük a mindent eldöntő ötméteres dobások visszanézhetők az m4sport.hu-n, a MédiaKlikken pedig a teljes közvetítés látható – olvasható a közleményben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.