Meghosszabbította szerződését a Vasas női röplabdásainak vezetőedzője

Forrás: MTI2020. 02. 20. 16:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jakub Gluszak, a Vasas Óbuda női röplabdacsapatának vezetőedzője 2021 nyaráig meghosszabbította szerződését.

A fővárosi klub honlapjának közlése szerint a lengyel szakemberrel tavaly kötött megállapodásában szereplő záradék lépett életbe, ezzel vált biztossá, hogy a következő idényben is a Vasas csapatát edzi.

„Olyan edző vagyok, aki szeret egy helyen egy-két évnél tovább dolgozni. A családommal nagyon jól érezzük magunkat, sikerre éhes vagyok, továbbra is látom a potenciált a csapatban, ha pedig valami jó, minek változtatni rajta?” – nyilatkozta a csapat honlapjának Gluszak.

„A klub és a szakember ambíciói a következő szezont illetően teljes mértékben egyeznek, így mindkét fél megelégedésére aktiváltuk a záradékot. Boldog vagyok, hogy augusztusban immár harmadik idényünket kezdhetjük majd meg edzőnkkel és hiszem, hogy ő a legalkalmasabb személy a pozícióra” – nyilatkozta Sarlós Márton, az együttest többségi tulajdonosként működtető Vasas Röplabda Kft. ügyvezetője.

Gluszak első idényében bajnoki címre vezette az óbudaiakat, akikkel a mostani szezonban előbb bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe, majd múlt csütörtökön megnyerte a Magyar Kupát. A bajnoki címet 2013, a kupaaranyat 2014 után hódította vissza a Vasas, amely 15 év után elsőként szerepelt a magyar csapatok közül a BL-főtáblán.

A szakember – amennyiben a részletekről sikerül megegyeznie a Magyar Röplabda Szövetséggel – nyáron a női válogatottat is irányítja majd.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.