Minden segítséget megad a Magyar Úszó Szövetségnek Budapest

Forrás: MTI2019. 11. 25. 17:28
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapest minden segítséget megad a jövő évi vizes Európa-bajnokság megrendezéséhez a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) számára.

Többek között ez hangzott el azon a „konstruktív” megbeszélésén, amelyet a MÚSZ hétfői beszámolója szerint Wladár Sándor elnök folytatott Karácsony Gergely főpolgármesterrel. A felek megállapodtak, hogy az esemény előkészítésébe a főváros képviselőit is bevonják.

Jövőre az egyik legfontosabb magyarországi sportesemény az úszó, műugró, szinkronúszó és nyíltvízi Európa-bajnokság lesz, amelynek Budapest ad otthont május 11. és 25. között.

A kontinensviadalon a medencés versenyeknek a Duna Aréna lesz a helyszíne – az első héten az úszásnak, a második héten a műugrásnak és a szinkronúszásnak -, míg a nyíltvízi úszók viadalát a Lupa-tóban rendezik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.