Ötmeccses eltiltás a jutalma az egyperces hisztériának

Az MLSZ fegyelmi bizottsága öt mérkőzésre tiltotta el Tallót, az Újpest csatárát, amiért a Diósgyőr elleni – egyébként 1-0-ra megnyert – mérkőzésen nem akarta elhagyni a pályát, miután lecserélték. Az Újpest fellebbez a döntés ellen.

Magyar Nemzet
2021. 02. 17. 16:28
null
Egy csapat biztonsági sem bírt Tallóval... Fotó: Tumbász Hédi Forrás: Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tallót a 92. percben cserélte le, helyesebben csak akarta lecserélni Michael Oenning, az Újpest vezetőedzője a DVTK elleni találkozón. Az AS Románál nevelkedett elefántcsontparti csatár vonakodott lejönni. Bogár Gergely játékvezető egy idő után megunta a látványos időhúzást, és sárga lapot adott a játékosnak. Ez már a második sárgája volt, tehát kiállította Tallót.

Ahogy arról a meccs tudósításában beszámoltunk, ezután kezdődött csak az igazi műsor, Tallo sehogy sem akarta elhagyni a pályát, majd miután szinte leráncigálták a játéktérről, az öltözőbe sem akart elindulni. Nagy nehezen mégis elindult, de amint Bogár lefújta a mérkőzést, újra megjelent, s folytatta a magánszámát.

Sokba került neki, az MLSZ bekeményített, s öt meccsre is eltiltotta, így a 28 éves, eddig három gólt szerzett csatár sorrendben a ZTE, a Paks, a Budafok, a Puskás Akadémia és a Kisvárda ellen sem játszhat.

Az Újpest fellebbezett, folytatás a fellebbviteli testület előtt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.