Rebrov: Senkitől sem kell tartanunk, hinnünk kell magunkban!

Megtartotta a szerdán 19 órakor kezdődő Ferencváros–Dinamo Zagreb labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját a hazai csapat. Szergej Rebrov edző szerint nem a Dinamo a legnagyobb ellenfél, hanem önmaguk.

Magyar Nemzet
2020. 09. 15. 17:43
null
Szergej Rebrov hosszú tépelődés után döntött Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ugyanazt mondtam a fiúknak, mint a Celtic elleni meccs előtt, hogy higgyenek magukban – árulta el Szergej Rebrov, a Ferencváros edzője. – Senkitől sem kell tartanunk, megérdemelten vagyunk itt a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Nem a Dinamo a legnagyobb ellenfelünk, hanem saját magunkat kell legyőznünk. Ha megfelelő mentalitással lépünk pályára, akkor jó meccset játszhatunk. Befelé figyelünk, nem az ellenfélre.

Ezt erősítette meg a Fradi mestere akkor is, amikor Bruno Petkovićról kérdeztük. A horvát csatár a két csapat legutóbbi mérkőzésén sok gondot okozott a ferencvárosi védőknek, ezért felmerült, hogy most is külön figyelmet kellene szentelni a támadónak. Az ukrán edző ezzel nem értett egyet.

– Nem szeretnék egy-egy játékost kiemelni, a Dinamo főként csapatként erős – vélekedett Rebrov. – Persze Petković magas szintet képvisel, de az összes támadójuk gyors, a kispadról is érkezhet olyan, aki veszélyt jelent. Átadtuk a szükséges információkat a játékosoknak, felkészültünk arra, hogy kivédjük az erősségeiket – tette hozzá.

A Ferencváros–Dinamo Zagreb BL-selejtező győztese továbbjut a rájátszásba, és már biztosan ott lesz valamelyik európai kupa csoportkörében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.