Ronaldo az életét kockáztatja a Földközi-tengerben

Cristiano Ronaldót nem törte össze a Juventus kiesése a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Luxusjachtján St. Tropez-ben nyaral, a francia Riviérán, és közben új szenvedélyének, a szabadtüdős merülésnek hódol. Tizennégy méter mélyre lemenni nem gyerekjáték, nem véletlenül üzente: nem ajánlatos utánozni!

Ch. Gáll Andráa
2020. 08. 17. 8:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ronaldo az életét kockáztatja a Földközi-tengerben, hátborzongató videót tett ki az üzenőfalára. A Juventus 35 éves futballsztárja St. Tropez-nél tölti a szabadság napjait luxusjachtján, és közben a szabadtüdős merülés nem éppen veszélytelen hobbijának hódol. A felvételen 14 méter mélyre megy le, ami egy amatőrnek komoly teljesítmény. Érthető, hogy az Instagram-posztban Neptunnak, a tenger istenének aposztrofálta magát.

A jelek szerint különösebben nem rogyasztotta meg Ronaldót csapata, a Juventus kiesése a Lyon ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, és azon sem emészti magát, hogy a hírek szerint klubja eladná őt. Persze ha valakinek a Forbes magazin szerint 105 millió dollár a 2020-as jövedelme, akkor tényleg nincs sok oka az aggodalomra.

Ronaldo feleségével, Georgina Rodríguezzel
Fotó: Facebook.com

Amúgy ezeket az augusztusi napokat feleségével osztja meg a jachtján.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.