Rutinos finn védő hosszabbított a bajnok Ferencvárossal

A következő idényben is az Erste Liga-győztes FTC-Telekom jégkorongcsapatát erősíti Anssi Rantanen.

Forrás: MTI2019. 04. 15. 22:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 36 éves finn hokis szerződésének meghosszabbításáról hétfőn számolt be a zöld-fehérek honlapja, amely kiemelte: a 188 centis, 99 kilós Rantanen tavaly nyáron a szlovák élvonalba távozott DVTK Jegesmedvéktől érkezett, és fontos szerepet vállalt az aranyérem megszerzésében. Többek között ő szerezte a győztes gólt a Csíkszereda elleni finálé negyedik mérkőzésén.

„Anssi nagyon megbízható hátvéd, aki az öltözőben is vezéregyéniség” – jelentette ki Fodor Szabolcs vezetőedző. „Amellett, hogy ennyire rutinos játékos, nagyon jó a hozzáállása, rengeteg extra munkát végez akár magától is. Vérbeli profi, akit az életkora sem hátráltat” – tette hozzá.

Rantanennel együtt már hét ferencvárosi játékos írta alá új szerződését a következő idényre.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.