Simán behúzta a győzelmet Liverpoolban a Manchester United

Hazai pályán továbbra is nyeretlen, idegenben azonban százszázalékos a Manchester United, amely szombaton az Evertont verte 3-1-re az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 11. 07. 15:57
Manchester United, Bruno Fernandes, Everton
Liverpool, 2020. november 7. Bruno Fernandes, a Manchester United (b) és Abdoulaye Doucoure, az Everton játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2020. november 7-i mérkõzésén a liverpooli Goodison Park stadionban. MTI/EPA/Reuters/Carl Recine Fotó: Carl Recine
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lassan kimondható, hogy elfogyott az Everton idény eleji lendülete: az első négy mérkőzést magabiztosan nyerte Carlo Ancelotti együttese, azóta viszont négy találkozón maradt nyeretlen, háromszor ráadásul kikapott, köztük szombaton a Manchester United ellen.

A mérkőzés 19. percében a hazaiak szereztek vezetést, a vendégek azonban még az első félidő közepén Bruno Fernandes duplájával hét perc alatt fordítottak. A végeredményt a hajrában csereként pályára lépő Edinson Cavani állította be a 95. percben.

Az MU két egygólos vereség után nyert ismét – a Bajnokok Ligájában a Başakşehir ellen, valamint az Arsenal elleni hazai bajnokin maradt alul –, a PL-szezonban harmadik idegenbeli fellépésén is három ponttal gazdagodott.

Végeredmény:

Everton–Manchester United 1-3 (1-2)

Gólszerzők: Bernard (19.), ill. Fernandes (25., 32.), Cavani (90+5.)

Premier League, 8. forduló:

Southampton–Newcastle United 2-0 (1-0)

Brighton–Burnley 0-0

Crystal Palace–Leeds United 4-1 (3-1)

Chelsea–Sheffield United 4-1 (2-1)

West Ham United–Fulham 1-0 (0-0)

vasárnap:

West Bromwich Albion–Tottenham Hotspur 13.00 (tv: Digi Sport 2)

Leicester City–Wolverhampton Wanderers 15.00 (tv: Spíler 1)

Manchester City–Liverpool FC 17.30 (tv: Spíler 1)

Arsenal–Aston Villa 20.15 (tv: Digi Sport 2)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.