Solskjaer szerint kivételeznek a Chelsea-vel

A Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer úgy érzi, hogy nem igazságos csapata menetrendje. A Chelsea 48 órával többet pihenhet, mint a csapata az FA-kupa elődöntője előtt.

Magyar Nemzet
Forrás: espn.co.uk2020. 07. 16. 9:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Manchester United szombaton a Chelsea-vel játszik a FA-kupa elődöntőjében, Solskjaer azt sérelmezi, hogy a londoni csapat már kedden lejátszotta az azt megelőző bajnoki mérkőzését, ellenben a United csak csütörtök este – a Crystal Palace ellen – lép pályára. Azaz két nappal kevesebbet pihenhet a rangadó előtt.

– Nyilvánvalóan frusztráló, hogy a Chelsea 48 órával többet pihenhet és regenerálódhat a találkozóra, ez nem igazságos. Az újrainduláskor minden együttes számára tisztességes ütemezésről volt szó, de ez nem az. Most a csütörtöki meccsre kell fókuszálnom, ott nyerni, aztán jöhet a következő – fogalmazott Solskjaer.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.