Szerződést hosszabbított a Fradival Klujber Katrin

Klujber Katrin, a Ferencváros junior világbajnok kézilabdázója csütörtökön 2022-ig meghosszabbította a szerződését.

Forrás: MTI2019. 03. 21. 19:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nagyon gyorsan beilleszkedett a csapatba, fantasztikusan vette fel a ritmust és kiemelkedően teljesített” – mondta a klub honlapján Bognár László, a szakosztály ügyvezető igazgatója.

A téli szünetben igazolt Klujber néhány hét alatt az FTC kulcsjátékosává vált, január óta hét bajnoki mérkőzésen 33, hat Bajnokok Ligája-találkozón pedig 44 gólt szerzett.

A decemberi szerződéskötéskor másfél plusz két évben állapodtak meg a 19 éves átlövővel, de a vezetőség három hónap után kezdeményezte a szerződés módosítását, amely immár három és fél évre, vagyis 2022 nyaráig szól.

„Magamat is megleptem, nem gondoltam volna, hogy ennyire gyorsan sikerül beilleszkedni, és ilyen jól megy a játék már az első hónapokban” – mondta Klujber Katrin.

Az FTC a bajnoki tabella második helyén áll, a Bajnokok Ligájában pedig negyeddöntős.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.