Szoboszlai kimozdult a karanténból, három gólpasszt adott + videó!

A három gólpasszt kiosztó Szoboszlai Dominik vezérletével a Red Bull Salzburg 3-0-ra legyőzte idegenben az ugyancsak élvonalbeli St. Pöltent a labdarúgó Osztrák Kupa második fordulójában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé.

Magyar Nemzet
Forrás: NSO.HU2020. 10. 17. 20:06
Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik Fotó: MTI/EPA/Christian Bruna
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Salzburg labdarúgócsapata speciális karanténban van, a meccsekre és az edzésekre kimozdulnak a játékosok, így is, aki az osztrák klub döntése miatt a magyar válogatottban az utóbbi mérkőzéseken – Bulgária, Szerbia és Oroszország ellen – nem állhatott szövetségi kapitány rendelkezésére. Klubcsapatában azonban remekelt a szombati kupameccsen, három gólpasszt osztott ki az Osztrák Kupában a St. Pölten otthonában.

A találkozón végig pályán levő 19 esztendős középpályás az első félidőben szabadrúgásból Albert Vallcinak, az utolsó negyedórában akcióból Enock Mwepunak, majd szögletből André Ramalhónak adott gólpasszt, s a Salzburg 3-0-ra nyerte meg a találkozót. Így bejutott a harmadik fordulóba, ahol már a legjobb nyolc közé kerülés lesz a tét.

A találkozó góljai és Szoboszlai Dominik gólpasszai:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.