Váratlan fordulat Madridban

Hívta a Bayern München, marasztalta a Borussia Dortmund, korábban arról lehetett hallani, hogy visszatér Madridba, de nem, Asraf Hakimi (és/vagy a Real…) másképp döntött. A marokkói hátvéd az Internazionaléba igazolt. Meglepő.

2020. 07. 02. 18:57
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Real Madrid labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy eladta Asraf Hakimit az Internek. Néhány hónapja még nem úgy tűnt, hogy a marokkói jobbhátvéd Olaszország felé kacsingat.

A spanyol gigászhoz köthető honlapokon egyesek kész ténynek vették, hogy a Dani Carvajal poszttársa lehet a tehetséges labdarúgó. Másutt a Bayern München érdeklődéséről lehetett olvasni, a Real köztudottan remek viszonyt ápol a bajorokkal, úgy tűnt, ez elég nyomós érv arra vonatkozóan, hogy miért szerződjön Németország sztárklubjába az ifjú marokkói.

Hakimi szenzációs teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet a Bundesliga egy hete véget ért szezonjában: 45 tétmérkőzésen összesen kilencszer volt eredményes, emellett kiosztott tíz gólpasszt a Borussia Dortmund színeiben. A kölcsöncsapata nem tudta (vagy nem akarta) megtartani, így került képbe egy másik csapat. Az olasz bajnokság harmadik helyén álló Inter látott fantáziát a fiatal játékos szerződtetésében. Egybehangzó sajtóhírek szerint 40 millió eurót fizetett a Realnak Hakimi játékjogáért, az új szerzemény 2025 nyaráig írt alá a milánóiakhoz.

Egy kis ízelítő Hakimi idei legszebb megmozdulásaiból:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.