Végre foci – A Ferencváros kiütötte az MTK-t

Az NB I újraindítása előtti felkészülési meccsen a Ferencváros 4-1-re legyőzte az NB II-ből feljutó MTK-t.

Magyar Nemzet
Forrás: NSO, FRADI.HU2020. 05. 09. 16:14
Zubkov, Olekszandr
Budapest, 2019. december 8. Olekszandr Zubkov (k) gólját ünneplik a Ferencvárosi TC játékosai a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában a Puskás Akadémia ellen játszott mérkőzésen Groupama Arénában 2019. december 8-án. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Március 26-án folytatódik itthon az élvonalbeli futball. A mai napon lejátszotta első felkészülési mérkőzését a bajnoki címvédő, a félbeszakított szezon bajnokesélye, a Ferencváros. A zöld-fehérek ellenfele a másodosztály bajnoka, az MTK volt.

Az FTC honlapjának beszámolója szerint a Dibusz – Botka, Blazic, Leandro, Civic – Haratin, Somalia – Isael, Skvarka, Lodico – Boli kezdővel felálló Ferencváros villámgyorsan kiütötte jövőbeli riválisát: a 8. és a 31. perc között sorrendben Lodico, Skvarka, Boli és Botka is gólt szerzett, egy félidő játék után a Ferencváros 4-0-ra vezetett. A szünetben sort cserélt az FTC, amely ezt követően újabb gólt már nem szerzett. Az MTK viszont igen, Baki fejessel alakította ki a 4-1-es végeredményt.

Ferencváros–MTK 4-1. Ferencváros 1. félidő: Dibusz – Botka, Blazic, Leandro, Civic – Haratin, Somalia – Isael, Skvarka, Lodico – Boli. 2. félidő: Gróf – Lovrencsics G., Otigba, Frimpong, Heister – Sigér, Csonka (Ramadan, 85.) – Zubkov, Vécsei, Tokmac Nguen – Szihnyevics.

MTK: Varga – Fülöp, Baki, Pintér, Nagy Zs. – Cseke, Palincsár – Gera D., Bognár, Prosser – Lencse

Gólszerző: Lodico (8.), Skvarka (10.), Boli (29.), Botka (31.), ill. Baki (58.)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.