Epres Panni ismét a kamerák elé állt

Epres Panni egy tavaszról elmaradt kampányban dolgozott.

Forrás: MW2020. 11. 08. 9:25
Epres Panni
Budapest, 2013. május 28. Epres Panni modell az M1 televíziós csatorna Ridikül címû nõi beszélgetõs mûsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új bejegyzést tett közzé Epres Panni az Instagram-oldalán – szúrta ki a Blikk cikkét a Bors.

Panni még tinilányként ismerte meg az akkor már komoly vízilabdás karrierrel rendelkező Benedek Tibort, ám hiába érezték, hogy fellobbant bennük a szerelem lángja, a kapcsolat hamar véget ért, amikor a sportoló Olaszországba igazolt.

Ám a sors 2002-ben ismét egymás mellé sodorta őket, és akkor viszont már nem engedték el egymást: tíz évig éltek boldog házasságban, együtt nevelve két közös gyermeküket, 2007-ben született Mórt és a 2009-ben született Barkát – írja a beol.hu.

Ennek a tökéletes harmóniának vetett véget, hogy a háromszoros olimpiai bajnokot 47 éves korában elragadta a halálos kór.

Epres Panni legfrissebb Insta-posztjából kiderül: újra elkezdett dolgozni.

Egy a tavaszról a karantén miatt mostanra halasztott kampány fotózásán vett részt, amely egy vegán hajápolási terméket népszerűsít majd itthon – nyilatkozta a Blikknek a modell egyik szakmabeli ismerőse, aki hozzátette: fontos volt Epres Panni számára is, hogy megtegye az első lépést újra a dolgos hétköznapok felé.

Még akkor is, ha a tizenéves kora óta modellként dolgozó kétgyermekes anyukának egy ilyen fotózás szinte rutinfeladatnak számít, ez egy fontos lépés számára.

Panninak ez a szakmája, az ilyen munkákat hatalmas tapasztalattal és profizmussal könnyen elvégzi. Mégis, a jelenlegi helyzetben sokat segített neki az, hogy a teljes stáb olyan kollégákból állt, akikkel hosszú évek óta együtt dolgozik. Sőt a fotózáson éppen annak a divattervezőnek, Czakó Kingának a ruháit viselte, akinek alig pár hete ő adta át a Glamour Women of the Year-díjat, amikor hosszú hónapok óta először jelent meg nyilvánosan – folytatta a bennfentes.

Epres Panni modell. Fotó: MTVA / Zih Zsolt

Panni visszatérésének követői is örülnek:

A bátor lépés és nyár óta az első munkavállalása Epres Panni követőit sem hagyta hidegen, az erről szóló bejegyzése alatt szinte záporoztak a biztató és dicsérő szavak közösségi oldalán.

„Példakép vagy! Szeretünk!”

„Jó látni, hogy mosolyogsz”

„Már vártuk”

„Csodálatos vagy!”

– írják a hozzászólásokban.

Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy augusztusban volt tíz éve, hogy házasságot kötött Epres Panni és Benedek Tibor. Közös képpel emlékezett meg házassági évfordulójukról az özvegy asszony.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.