Meghan Markle miatt ismét feszült a helyzet a palotában

Ha Harry herceg felesége ismét a nyilvánosság előtt kritizálja majd Donald Trumpot, annak végzetes következményei lesznek rájuk nézve – írja a ripost.hu.

Forrás: RIPOST2021. 01. 09. 16:25
MARKLE, Meghan; HARRY herceg
Windsor, 2018. május 19. Harry herceg, a brit trónörökös, Károly herceg másodszülött fia és Meghan Markle amerikai színésznõ távozik egyházi esküvõjük után a windsori kastély Szent György-kápolnájából 2018. május 19-én. (MTI/EPApool/Neil Hall) Fotó: Neil Hall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A királyi szakértő ugyanis elmondta, a brit királyi család pártatlan és sosem kommentálja az amerikai eseményeket. Azonban ha Harry vagy a felesége, Meghan megszólalna az ügyben, Erzsébet királynő kénytelen lenne kitagadni őket a királyi családból. Végleg és visszavonhatatlanul.

Már az is hatalmas port kavart, hogy Harry és Meghan egy videóban buzdította arra az amerikaiakat novemberben, menjenek el választani.

Ha most Meghan a Trump vereségét követő felfordulást és a Capitolium elfoglalását kommentálná, azzal végképp elvágná a köteléket Harry és a családja között.

Harry herceg, a brit trónörökös, Károly herceg másodszülött fia és Meghan Markle amerikai színésznő esküvőjükön (MTI/EPApool/Neil Hall)

„Ha Meghan fel akarja használni a mostani helyzetet, hogy elindítsa a politikai pályáját és az amerikai eseményekről beszélne, a királynő rá lenne kényszerítve, hogy még inkább száműzze Harryt a családból. Ki kellene, hogy tagadja a herceget” – vélte Howard Hodgson.

„Csak fogja be Meghan a száját. Ez most a britek kérése. Reméljük, nem áldozza fel Harryt a saját érdekei miatt. Ha valóban úgy szereti Harryt, mint ahogy mutatja, vagy amennyire a herceg szereti őt, akkor talán visszafogja magát. De szerintem nem fogja”

– fűzte hozzá.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.