időjárás 35°C Ilona 2022. augusztus 18.
logo

Drámai vallomást tett Pikali Gerda

Forrás: MW
2021.03.28. 13:40
Drámai vallomást tett Pikali Gerda

A színésznő szervezetét ritka kór támadta meg, 13 évig küzdött a betegségével. „Kísérleti alany voltam” – mondta.

Drámai vallomást tett Pikali Gerda színésznő, aki elmondta, hogy hetedikes volt, amikor az orvosok daganatot diagnosztizáltak a fülében. Egy ritka kór támadta meg, ami a doktoroknak is ismeretlen volt, és amivel 13 évig küzdött a színésznő. Azt mondta, nagyon sokat szenvedett, de úgy érzi, az élet kárpótolta őt: a sikereit kapta cserébe – derül ki a beol.hu cikkéből.

Pikali Gerda színésznő. Fotó: MTVA / Zih Zsolt

„Hetedikes koromtól tizenhárom éven át daganattal küzdöttem, egészen a színmű végéig.

Ritka kór támadott meg, akkor még nem ismerték, ezért kísérleti alany voltam. Túl hosszú életet nem jósoltak, a halállal háborúztam és nagyon sokat szenvedtem. Tudom, hogy cserébe kaptam a sikereimet. A mai napig visszajárok a szegedi klinikára kontrollra” – fogalmazott a szinhaz.online-nak Gerda, aki többek között a jelenről is beszélt.

Így derült ki, hogy a színésznő és párja, RÉKASI KÁROLY is elkapta a koronavírust

„Átestem a Covidon, úgyhogy megszűnt a vírus miatti félelemérzetem. Sok emberért vagyok felelős: a családomért, a kollégáimért.

Két hónapig heti három alkalommal teszteltek. Egyfolytában kontaktszeméllyé váltam, ami lelkileg megviselt, mert azon izgultam, nehogy elkapjam.

Végül a páromtól sikerült, de szerencsésen túlvészeltük a betegséget, és teljesen jól vagyunk. Az ember igenis fél a Covidtól. A maszkviselés és az egész helyzet nem könnyű, amelyben most élünk. Mindenkinek elege van, de próbálom a nehéz időkben a legjobbat látni”

– tette hozzá Pikali Gerda a Ripost szemléje szerint.

Korábbi cikkünkben az egykori szépségkirálynőről írtunk, akit az édesanyja szavai döbbentették rá, hogy tényleg ideje változtatni. Ma már két gyönyörű kisgyermek boldog anyukája. Edina nem tagadja, hogy őt sem kímélték a pluszkilók a várandósság és a szoptatás ideje alatt. Ám most eldöntötte, hogy változtatni fog: Kulcsár Edinát sem kímélték a terhességi pluszkilók.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.