Életrajzi film készül a „popzene istennőjéről”

A produkcióról az énekesnő-színésznő a Twitteren számolt be szerdán.

Forrás: MTI2021. 05. 20. 15:06
null
Életrajzi film készül Cherről Fotó: Peter Hutchins [email protected] Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Életrajzi film készül a csütörtökön 75. születésnapját ünneplő Cherről. A produkcióról az énekesnő-színésznő a Twitteren számolt be szerdán.

A film forgatókönyvén Cher barátja, az Oscar-díjas Eric Roth dolgozik. Ő írta a Forrest Gump forgatókönyvét is, amelyért az amerikai filmakadémia díját kapta. Az egyelőre cím nélküli film producerei között szerepel a Universal stúdióból Judy Craymer és Gary Goetzman.

Cher, a Holdkórosok és a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba sztárjának énekesi és színészi pályafutása gazdag történettel szolgál a készülő filmhez. A díva az Oscar-, az Emmy-, a Grammy- és a Golden Globe-díjat is megkapta.

Életrajzi film készül Cherről
Fotó: Flickr

Az utóbbi években több nagy sikerű zenés életrajzi film született olyan sztárokról, mint Freddie Mercury (Bohém rapszódia) vagy Elton John (Rocketman). Tavaly ősszel Madonna is bejelentette, hogy megfilmesítik az életét, és maga rendezi majd a produkciót.

Hollywoodi kasszasikerekkel indul a nyári moziszezon

Hollywoodi kasszasikerekkel indul a nyári moziszezon Észak-Amerikában: a pandémia után újranyitó multiplexekben a Halálos iramban új epizódját, Az öngyilkos osztagot és a Fekete özvegyet is láthatják majd a nézők.

A tavaly március óta zárva tartó mozik üzemeltetői azt remélik, hogy a régóta várt produkciók, a légkondicionált, kényelmes mozitermek, az óriás vetítővásznak és a mozizás közös élménye visszaédesgeti a streamingszolgáltatásokhoz hozzászokott közönséget.

A nyári moziszezon, amely az utóbbi években májustól szeptemberig nyúlt, rendszerint a teljes évi mozis bevétel 40 százalékát hozta, több mint 4 milliárd dollárt (1150 milliárd forintot). A tavaly nyári jegyeladások azonban 96 százalékkal visszaestek a 2019-es bevételhez képest, és mindössze 176 millió dollárra (50 milliárd forintra) rúgtak. Bár a koronavírus-járvány miatti korlátozások fokozatos enyhítésének köszönhetően számos mozi már kinyitott Észak-Amerikában, a szakértők szerint az idei nyár lesz a valódi próbája annak, hogy a nézők filmnézési szokásai milyen mértékben változtak meg.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.