Kozso: Még tíz év kell, hogy úgy beszéljek, mint régen

Kozso hat évvel ezelőtt élet halál között lebegett agyvérzése után, majd felébredt a kómából. Azóta számára minden nap a tanulásé – írja a Ripost.

Forrás: ripost.hu2021. 05. 29. 18:35
null
Kozso beszédén még ma is érződik, hogy újra kellett tanulnia minden egyes szót Forrás: Life TV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kozso péntek reggel a LifeTV Ébredj velünk! Extra című műsorában beszélgetett Joshi Bharattal, akinek elárulta, hat éve napi tíz órán át tanul újra élni és egyelőre a folyamat felénél sem jár.

Kozso beszédén még ma is érződik, hogy újra kellett tanulnia minden egyes szót

„Tulajdonképpen hat éves vagyok, hiszen akkor ébredtem a kómából és nem mindent a nulláról kellett újra tanulnom. Járni, enni, beszélni... És ez a folyamat még ma is tart. Nagyjából tíz évre lesz még szükségem, hogy például a beszédem olyan legyen, mint a műtétek előtt. Ehhez pedig naponta tíz órát töltök azzal, hogy tanulok” – vallotta meg az énekes.

A teljes, eredeti cikk ITT érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.