Lopással vádolták az első munkanapján a világhírű énekest

A Coldplay énekese, Chris Martin felelevenített egy kínos történetet a kilencvenes évekből, amikor a főnöke rögtön az első munkanapján lopással vádolta – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 05. 11. 10:14
Martin, Chris;
Amszterdam, 2016. június 24. Chris Martin angol dalszerzõ-énekes, a Coldplay brit rockegyüttes frontembere a zenekar fellépésén az amszterdami Aréna stadionban 2016. június 23-án. (MTI/EPA/ANP Kippa/Paul Bergen) Fotó: PAUL BERGEN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétszeres Grammy-díjas, világhírű Chris Martin a kilencvenes években még bolti eladóként dolgozott, most egy rádióműsorban, a Radio 1 Breakfastben mesélt akkori tapasztalatairól.

Mint mondta, nem ivott és nem dohányzott, így egyből az alkoholos italok és dohányáruk pultjába helyezték a szupermarketben, ahová jelentkezett, mellette kaparós sorsjegyeket kellett árulnia.

Chris Martin angol dalszerző-énekes Fotó: MTI/EPA/ANP Kippa/Paul Bergen

Martint a főnöke már az első nap meggyanúsította azzal, hogy lopott a kasszából, 30 font ugyanis hiányzott a záráskor, azzal sehogy sem tudott elszámolni. „Nem vettem észre, mikor tűnt el, de nem én loptam el – ezt szeretném most is tisztázni a nyilvánosság előtt” – mondta az énekes.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: MTI/EPA/ANP Kippa/Paul Bergen

Itt tartanak ma gyerekkorod kedvenc Disney-sztárjai

Bátran állíthatjuk, hogy gyerekkorunk kedvenc Disney-sztárjai közül igen sokan fényes karriert futottak be, míg mások inkább a botrányaikról váltak ismertté. Most mindkét esetből összegyűjtöttünk néhányat.

Zendaya

Az Indul a risza! című sorozat sztárja igazán sikeres karrierről számolhat be. Szerepet kapott többek között a Marvel legújabb Pókember-filmjeiben, valamint főszerepet játszik az Eufória című HBO-sorozatban. Utóbbiért egy Emmy-díjat is odaítéltek neki, a színészkedésen kívül pedig a zeneiparban is kipróbálta magát.

Bella Thorne

Az előbb említett műsor táncos párosának másik tagja fényes karrier helyett sokkal inkább botrányos viselkedéséről vált híressé. Közösségi oldalára rendszeresen posztol olyan videókat, amiken részegen látható, ezenkívül előszeretettel tölt fel magáról igencsak provokatív fotókat is.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.