Bíróságon fog vallani Brad Pitt három gyermeke

Hiába vált el Angelina Jolie és Brad Pitt 2019-ben, gyermekelhelyezési huzavonájuk ma is tart.

Forrás: hirado.hu2021. 06. 22. 17:08
PITT, Brad
2016-ban jelentette be a sztárpár, hogy 11 év együttlét és két év házasság után szétválnak útjaik Fotó: Eugene Garcia Forrás: MTI/EPA/Eugene Garcia
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hiába vált el Angelina Jolie és Brad Pitt 2019-ben, gyermekelhelyezési huzavonájuk ma is tart. A helyzetet tovább rontja Brad szemszögéből az a tény, miszerint állítólag gyermekeik közül hárman is saját döntésből szándékoznak apjuk ellen vallani, vagyis felhozni olyan történeteket, adatokat, melyek a színész megkérdőjelezhető szülői tevékenységét, mentalitását támaszthatják alá.

Ugyan a gyerekek kiléte nem ismert, de kizárásos alapon a három testvér a hatból Pax, Zahara és Shiloh lehet. Maddox már nagykorú, és már túl van egy tanúvallomáson, a két iker, Knox és Vivienne pedig még csak 12 évesek, ezért sejti a portál, hogy az idősebb gyerekekről lehet szó.

Szakértők vélekedése szerint a fiatalok már olyan korban vannak, hogy képesek átlátni szüleik helyzetét, és képesek helytállóan nyilatkozni az ügyről, bár azt is megemlítik, hogy érzelmileg komoly hatással lehet rájuk egy ilyen tárgyalótermi szituáció.

2016-ban jelentette be a sztárpár, hogy 11 év együttlét és két év házasság után szétválnak útjaik. A hosszadalmas és költséges válás után 2019-ben jogerősen elváltnak nyilvánították őket, azonban ügyük tovább folytatódott, ugyanis egészen mostanáig gyermekeik elhelyezéséről és felügyeletéről nem született döntés.

2016-ban jelentette be a sztárpár, hogy 11 év együttlét és két év házasság után szétválnak útjaik
Fotó: MTI/EPA/Eugene Garcia

Brad Pitt mindvégig a közös gyermekfelügyeletért harcolt. Angelina Jolie azonban egyáltalán nem szeretett volna „osztozkodni”, néhány hónappal ezelőtt még olyan dokumentumokat is benyújtott a bíróságon, melyek azt igazolják, hogy Brad Pitt családon belüli erőszakot követett el.

A bíró azonban néhány hete Brad Pitt javára döntött, ugyanis közös gyermekfelügyeletet rendelt el, ráadásul a gyerekeket sem volt hajlandó meghallgatni. Emiatt Angelina fellebbezett, kérdés, hogy ezúttal elmesélhetik-e a sztárcsemeték, mi az ő szemszögük az ügyben.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Chrissy Teigen csúnya botrányba keveredett korábbi tweetjei miatt

Chrissy Teigen, topmodell, műsorvezető, egy sor szakácskönyv toplistás szerzője, aki abba a hibába esett, hogy azt hitte, neki mindent szabad. John Legend felesége a 2010-es évek elején a Twitter egyik legviccesebb influencere volt, akinek odaszúrogatós stílusa bejött az akkori „világnak”. És hogy mennyit változott azóta a közösségi média világa? Pont annyit, hogy Chrissy 10 évvel ezelőtti posztja miatt búcsút inthet a karrierjének.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.