Kristen Stewart nem tud szabadulni Diana hercegné emlékétől

A forgatások már befejeződtek, de a színésznő mindennapjaira azóta is nagy hatást gyakorol karaktere.

Forrás: hirado.hu2021. 06. 30. 14:41
null
A hasonlóság megdöbbentő Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kristen Stewart alakítja Diana hercegnét a Spencer című filmben, amely a chilei Pablo Larraín rendezésében készül. A színésznőről, aki a Twilight sápadt és ügyetlen Bellájának lett ismert, már több kép is kikerült Dianaként, és a hasonlóság megdöbbentő.

A forgatások már befejeződtek, de a színésznő mindennapjaira azóta is nagy hatást gyakorol karaktere, melyről Kristen a El Paso Inc-nek adott interjút.

„Nagyon sokat jelent nekem, ami új dolog, hiszen és Los Angeles-i vagyok, és nem Angliában nőttem fel. Ez nem olyan dolog, ami mindig is a vezérfonalam volt, hisz annyira messze történt tőlem. Most mégsem tudok tőle szabadulni. Egyfolytában arra gondolok, hogy vajon mit gondolna mindarról, ami most történik a világon” – nyilatkozta.

A színésznőből a kosztümdizájnerek szó szerint előhozták Diana Spencert, neki már csak a személyiséget kellett tökéletesen magáévá tennie, amiben bőven volt segítsége. Mint mondta, minden fellelhető videófelvételt megnézett a hercegnéről, lefekvés előtt mindig ezeket tanulmányozta.

A hasonlóság megdöbbentő
Fotó: Flickr

Az ősszel érkező moziban Károly herceg szerepét egyébként Jack Farthing kapta meg, aki olyan alkotásokban tűnt fel eddig, mint a Poldark, a Blandings vagy a Hivatali titkok.

Diana walesi hercegné 1997. augusztus 31-én veszítette életét egy közlekedési balesetben, Párizsban, az Alma rakpart közúti aluljárójában, akkor párjával, az egyiptomi Dodi al-Fajeddel és sofőrjükkel együtt. Az autót üldöző lesifotósokat nem vonták felelősségre. A hivatalos vizsgálat a sofőr alkoholos befolyásoltságát és ebből eredő felelősségét állapította meg. Diana hercegné július elsején ünnepelné a 60. születésnapját, melynek alkalmából szobrot avatnak Harry és Vilmos herceg jelenlétében a Kensington-palotában.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.