Exkluzív interjút adott Ed Sheeran a Petőfi Rádiónak

Július 9-én, péntek reggel világsztár érkezik a Petőfi Rádió hullámhosszára: a háromszoros Grammy-díjas angol énekes-dalszerző, Ed Sheeran köszönti majd a Talpra magyar hallgatóit. Az interjúban a zenész visszatéréséről mesélt, de első, 2019-es magyar koncertje kapcsán is nosztalgiázott.

Forrás: hirado.hu2021. 07. 09. 10:40
Sheeran, Ed
Berlin, 2018. február 23. Ed Sheeran brit énekes-dalszerzõ szelfit készít rajongóival a Songwriter címû film bemutatóján a 68. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon 2018. február 23-án. A Sheeran életérõl szóló filmet unokatestvére, Murray Cummings rendezte. (MTI/EPA/Philipp Guelland) *** Local Caption *** 50209987 Fotó: Philipp Guelland
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Napjaink legsikeresebb slágergyáros előadója, Ed Sheeran a közelmúltban exkluzív videóinterjút adott otthonában a Petőfi Rádió szerkesztőjének, Mencseli Dórinak. Az énekes-gitáros-dalszerző a többi között beszélt új albumról és annak első bemutatott daláról, de szóba kerültek olyan aktualitások is, mint a futball valamint Ed új hobbija, a festészet is. Az interjúhoz magyar fordítás készült, amely élőben először a Petőfi Rádió Talpra magyar című műsorának pénteki adásában, július 9-én hangzik el.

Az M2 Petőfi TV Én Vagyok Itt! című műsorában, videós formában is megtekinthető lesz az interjú, amely szintén július 9-én kerül adásba. A teljes beszélgetés a PetofiLive.hu oldalon lesz visszahallgatható podcast formájában.

Öt érdekesség a 75 éves Sylvester Stallonéról

A Golden Globe-díjas amerikai filmszínész, rendező, az akciófilmek nagy sztárja, Sylvester Stallone, akinek neve Rocky és Rambo alakjával forrt össze, kedden ünnepelte 75. születésnapját.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.