Íme, ezek Rúzsa Magdi házassági titkai

Az énekesnő tíz évvel ezelőtt ismerkedett meg a férjével, ennyi idő alatt pedig biztossá vált számára, hogy Vilmossal mindig számíthatnak egymásra.

Forrás: Ripost.hu2021. 07. 23. 15:30
RZSA Magdi
Budapest, 2021. január 23. Az MTVA Sajtóosztálya által közreadott képen az év nõi elõadója, Rúzsa Magdi a Petõfi Zenei Díjak átadása televíziós felvételén az MTVA Kunigunda útjai gyártóbázisának stúdiójában 2021. január 21-én. A Petõfi Rádió és az M2 Petõfi TV névadóját, Petõfi Sándort formázó szobrokat tizenkét kategóriában kapják a hazai könnyûzene legjobbjai, immár ötödik alkalommal. MTI/MTVA/Kaszner Nikolett Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rúzsa Magdi tíz évvel ezelőtt ismerkedett meg a férjével, Vilmossal – olvasható a Ripost.hu cikkében.

Az énekesnő és a civil szférában dolgozó férfi négy évvel ezelőtt házasodott össze, a Megasztár egykori győztese pedig most már biztosan tudja: kapcsolatuk egy életre szól.

„Ez annyi idő, ami már megmutatja, hogy két társ tényleg ott van egymásnak. Eddigre már mi is megéltünk mélységeket és magasságokat. Nagyon sokat számít, hogy már biztos lehetek benne: ha hátradőlök, ő elkap. Nekem a férjem a legjobb barátom is. Sok időbe telt megtanulnom, hogy otthon nyugodtan belehelyezkedhetek a törékeny nő szerepébe, hogy bár a karrieremben férfiként kell küzdenem, ezt nem kell hazavinnem. A férjem mindig erre biztatott, de valahogy én sosem hagytam magamnak” – mondta el a Best magazinnak az énekesnő.

Az MTVA Sajtóosztálya által közreadott képen az év női előadója, Rúzsa Magdi a Petőfi Zenei Díjak átadása televíziós felvételén. Fotó: MTI/MTVA/Kaszner Nikolett

Rúzsa Magdi hálás Vilmosnak, amiért a férfi őszintén elmondja neki a véleményét, akkor is, ha úgy látja, a felesége hibázott.

A kapcsolatuk kulcsa az őszinte kommunikáció, és hogy mindketten jobb emberré tették a másikat.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Korábbi cikkünkben szinténe egy híres magyar énekesnőről írtunk. A Neoton Família dívája ismét teljes gőzerővel koncentrál a munkára, Éva szerint ez az oltásoknak köszönhető, hiszen a vakcinák nélkül még tombolna a járvány: Csepregi Éva élete legfontosabb fellépésére készül.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.