Jennifer Lopez a születésnapjára tartogatta a hivatalos bejelentést

Az énekesnő közösségi oldalára egy sor születésnapi fotó került fel szombaton.

Forrás: hirado.hu2021. 07. 26. 14:25
LOPEZ, Jennifer
New York, 2021. január 1. Jennifer Lopez amerikai énekesnõ fellép a New York-i Times Square-en szilveszter éjszakáján, 2020. december 31-én. A koronavírus-járvány miatt idén ünneplõ tömeg nélkül rendezték meg az eseményt. MTI/EPA/NYPPA/TSA/Gary Hershorn Fotó: Gary Hershorn
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata immáron Instagram-hivatalos. Az énekesnő közösségi oldalára egy sor bikinis születésnapi fotó került fel szombaton, az egyik azonban a többinél is jobban felpezsdítette a sajtót, az, amelyiken kedvese, Ben karjaiban látható.

A piros bikiniben és virágos kaftánban Jennifer nem 52 évesnek, inkább 30-nak néz ki, a fotósorozat alapján az új esélyt kapott Affleck igazi mázlista. A párosnak azonban nem ez az első közös fotója, ami a közösségi oldalon megjelenik, Leah Remini ugyanis a születésnapi partiján már készített egy szelfit a turbékoló gerlepárral – írja a Harper’s Bazaar.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Anno a kétezres évek álompárjaként emlegették Lopezt és Afflecket, de szerelmük nem sokkal az eljegyzés után kátyúba futott, és mindketten más karjaiban találták meg a boldogságot. Bár úgy tűnt, közös történetük 2004-ben véget ért, most, tizenhét évvel később ismét fellángolt közöttük a szerelem. Bár a külföldi források azt várták, hogy Ben a születésnapon megkéri Jennifer kezét, ez nem történt meg, de tekintve, hogy három hónapja alkotnak ismét egy párt, ez elhamarkodott lépés lett volna.

De hogy mennyire komolyan is gondolják ők ketten, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy közös házvadászatba kezdtek Los Angelesben, ahol legutóbb egy húszmilliárd forint értékű ingatlanon akadt meg a szemük.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják.

Borítókép: Jennifer Lopez fellép a New York-i Times Square-en szilveszter éjszakáján, 2020. december 31-én (MTI/EPA/NYPPA/TSA/Gary Hershorn)

Andie MacDowell nem rejtegeti tovább ősz tincseit

Menedzserei egyöntetű véleményének ellenére nem festeti többé haját Andie MacDowell. A Négy esküvő és egy temetés, az Idétlén időkig, valamint a Hudson Hawk sztárja a napokban egy interjúban mesélt a kor elfogadásáról és új kisugárzásáról, amit ő egyszerűen csak ezüstróka-effektusnak hív – írja a JustJared.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.