23 év házasság után hagyta el feleségét a Jim szerint a világ sztárja

A 67 éves színész és felesége, Jennifer több mint két évtized házasság után beadták a válókeresetet a Los Angeles-i legfelsőbb bíróságra – írja online felületén a Bors.

Magyar Nemzet
Forrás: borsonline.hu2021. 08. 09. 20:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kutyám, Jerry Lee sztárja, James Belushi 23 év házasság után el szeretne válni feleségétől, Jennifer Sloantól. A TMZ értesülései szerint a pár még pénteken adta be a válókeresetet a Los Angeles-i legfelsőbb bíróságra.

A válás okát nem hozták nyilvánosságra, de nem ez volt az első alkalom, hogy szakítani akartak. Jennifer már 2018 márciusában beadta a keresetet, akkor arra hivatkozott, hogy a kibékíthetetlen ellentétek miatt akartak elválni egymástól, de egy év után újra egymásra találtak.

A Jim szerint a világ főhősének nem ez az első házassága, ami válással végződik, korábban már kétszer volt nős. Belushi már visszavonult a színészkedéstől, ma már egy több mint 37 hektáros termőföldön gazdálkodik Oregon államban.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

A borítóképen: Jim Belushi az 1982-es Velencei Filmfesztiválon. Fotó: Wikipedia

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.