A Korda-villa titkai: Balázs Klári a színpadon igazi díva, otthon lelkiismeretes háziasszony

Nemrégiben ünnepelte a születésnapját, de Balázs Klárin nem látszik az évek múlása. Fáradhatatlanul koncertezik és igyekszik megannyi szép élményt megélni a férjével.

Forrás: RIPOST2021. 08. 17. 18:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemrégiben ünnepelte a születésnapját, de Balázs Klárin nem látszik az évek múlása. Fáradhatatlanul koncertezik és igyekszik megannyi szép élményt megélni a férjével, Korda Györggyel. Emellett a háztartását is maga vezeti, nem lesik bejárónők a kívánságait – olvasható a Ripost cikkében.

Augusztus elején ünnepelte a születésnapját Balázs Klári. A népszerű énekesnő férjével, Korda Györggyel együtt vészelte át a koronavírus okozta nehéz helyzetet. Bezárkóztak az otthonukba az egészségük érdekében, ám nemrégiben visszatérhettek imádott rajongóikhoz.

Klárika tökéletes formában van, ami nem meglepő, hiszen nagyon odafigyel a táplálkozására, csak egészséges ételeket eszik, és ha teheti, nem vacsorázik.

balázs klári

Balázs Klári lelkiismeretes háziasszony
Fotó: Ripost

„A színpadhoz elengedhetetlen bizonyos erőnlét. Tornázni viszont nem szoktam, hiszen az a napi két-három óra, amit a színpadon töltök, kőkemény mozgás” – mondta el a Ripost7-nek az énekesnő, akiről olyan hírek terjengenek, miszerint nem egyedül tartja rendben a hatalmas otthonukat. Azonban most cáfolta a pletykákat.

„A házunk háromszáz négyzetméter, magától pedig nem lesz rend! Sokan azt hiszik, hogy bejárónők garmada lesi a kívánságaimat, de ki kell, hogy ábrándítsam őket. Nincs segítségem, mindent én tartok rendben. Megszokott rutinná vált számomra a takarítás, és nem esik le az aranygyűrű az ujjamról, ha porszívózni, mosogatni kell. Ráadásul szeretem is a rendet, ezért nem telik el úgy nap, hogy ne takarítanék. Fontos szabályom például, hogy sosem megyünk el úgy itthonról, hogy ne lenne tisztaság a házban. Egy koszos edényt sem hagyok soha a mosogatóban, és ennek meg is van a gyümölcse: jó érzés, amikor egy kimerítő nap után tisztaságba érkezünk haza, és nem áll halomban a szennyes.”

Balázs Klári

Balázs Klári rengeteget takarít
Fotó: Ripost

De vajon ki gondoskodik az állataikról?

„Mindketten, közösen. Ráadásul ott vannak a kutyáink, Fánika és Sonó, és a cicánk, Cilike. Minden reggel, amikor felébredünk, vagy amikor hazaérünk valahonnan, úgy köszöntenek minket, mintha megnyerték volna a lottó ötöst. Rengeteg szeretetet kapunk a házi kedvenceinktől, és mi maximálisan vissza is adjuk nekik a törődést.”

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.