Brittany Murphy utolsó napjaiban már lábra sem tudott állni

A színésznő mindössze 32 évesen, 2009 decemberében hunyt el, akit férje néhány hónappal később követett.

Forrás: hirado.hu2021. 10. 10. 11:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brittany Murphy mindössze 32 évesen, 2009 decemberében hunyt el, akit férje Simon Monjack néhány hónappal később követett. A tragédia furcsasága, hogy mindkettőjük halálát állítólag tüdőgyulladás okozta.

Az esetet most az HBO Max is feldolgozza What Happened, Brittany Murphy? címmel, mely október 14-én debütál. Amellett, hogy feltárja a színésznő utolsó napjait, kapcsolatát férjével, Simonnal is nagyító alá veszi. A dokumentumfilmben megszólalnak Monjack rokonai: anyja Linda, testvére James, valamint egykori menyasszonya, Elizabeth Ragsdale, aki szerint a férfi kapcsolatuk során végig hazudott önmagáról.

Hogy utóbbiról mit tudhatott a színésznő, az egyelőre kérdéses, mindenesetre a megszólaló ismerősök szerint volt épp elég dráma Brittany és Simon kapcsolatában is, ami egészségére is kihathatott.

Murphy az utolsó hónapjaiban vészesen lefogyott, karikásak voltak a szemei, alig tudott lábra állni, a műsorban megszólaló sminkese szerint aggasztó volt a helyzet.

A műsor executive producere, Buddy Day szerint a halálának körülményeinek bizarrsága mellett még sok fordulattal tudnak szolgálni Murphy rajongói számára, olyanokkal is, melyekre eddig nem derült fény - írja a People magazin.

Pedig már többen is próbáltak a végére járni a tragikus sorsú sztár halálának. Brittany Murphy: An ID Mystery címmel tavaly szintén bemutattak egy dokumentumfilmet. Az amerikai egészségügyi hatóság Brittany halálával kapcsolatban azt állapította meg, hogy egy elhúzódó megfázás, különböző antibiotikumok együttes hatása, és a pár lakásában található penészgomba együttesen okolható a tragédiáért. Ezt azonban a mai napig is sokan kétségbe vonják, és a férj esetleges szerepét feszegette a produkció.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.