Miért menekül Kanye Westtől a felesége?

A rapper nemcsak nevet váltott, de fehér embernek is álcázza magát – írja online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu2021. 10. 20. 11:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt soha senki nem kérdőjelezte meg, hogy Kanye West a történelem egyik legsikeresebb rappere, valamint zenei producere. Viszont a viselkedésével és a kijelentéseivel gyakran ad okot arra, hogy a szellemi épségét megkérdőjelezzük.

Ahogy bő egy hete a Saturday Night Live vendég-műsorvezetőjeként Kim Kardashian is kijelentette, Kanye bizarr személyisége az, amiért elvált tőle.

Hogy mennyire bizarr a magát eddig Fekete Jézusként emlegető zenész gondolkodása, azt jól mutatják az elmúlt napok történései. Először is Kanye West-ről Ye-re változtatta hivatalosan a nevét. És láthatóan a teste bőrszínét is szeretné megváltoztatni, mert egy teljes fejet takaró maszkban járkál, amitől úgy néz ki, mint egy fehér férfi.

A fehér férfi-maszkot viselő Ye-ről készült fotó az eredeti cikkben tekinthető meg.

Borítókép: YouTube/Breakfast Club Power 105.1 FM

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.