Öreg autója mentette meg Bereczki Zoltán életét

Két autó is nagy sebességgel csapódott az énekes-tévészereplő kocsijába. Egy korábbi karambolról mesélt most részleteket – írja az Origo.

Forrás: origo.hu2021. 10. 08. 11:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A balesetnél is vigyázott rám az őrangyalom, mert aznap azzal a bizonyos autóval mentem, amiért egyébként kaptam is rendesen. Azt írogatták, hogy „na, mert ilyen luxus autóval kell járni. Az az autó 2004-es és az én kis játékszerem volt. Mindig javítgattam. Amikor új volt, lehet, hogy drága volt, de én már eleve használtan vettem és ráadásul részletre és az előző autómat toltam bele

– mondta Hajdú Péternek Bereczki.

Hárommal előttünk elütöttek egy madarat és megállt a sor. Megállt az első, megállt a második és megálltam én. Kettő autó mögöttünk azonban nem tudott megállni. Az első belém szaladt, de akkor még megálltam, csak a kocsi hátulja tört meg. Én akkor kiengedtem a féket, mert ilyenkor azt kell, hogy az ütközési energia szabadon távozhasson.Meg is érkezett a második lökés.Mivel ez egy kemény tetejű cabrio volt, olyan kemény kasznival rendelkezett bizonyos pontokon, hogy nem lett senkinek semmi baja. Ez a nagy szerencsénk. Bármelyik másik autóval mentünk volna, biztosan mindhárman megsérülünk

– magyarázta a színész a Frizbi stúdiójában, ahol először beszélt arról is, hogy nemcsak az akkor még várandós kedvese, Bata Éva, de az első házasságából született kamasz lánya is az autóban ült a karambolkor.

A Bereczki Zoltánnal folytatott beszélgetést vasárnap este tűzi műsorára a Life TV, közvetlenül az Activity után.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Facebook/Bereczki Zoltán

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.