Will Ferrell kilenc milliárd forintért sem vállalt el egy szerepet

A színész szerint nem volt elég jó a film sztorija ahhoz, hogy őszinte meggyőződésből tudja reklámozni — olvasható a Híradó.hu cikkében.

Forrás: HIRADO.HU2021. 11. 04. 13:53
Ferrell, Will
London, 2013. december 12. Will Ferrell amerikai sznsz az Anchorman 2: The Legend Continues cm filmjnek londoni bemutatjra rkezik 2013. december 11-n. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga) Fotó: Facundo Arrizabalaga
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legnépszerűbb karácsonyi filmek közé tartozik az Elf, azaz a Mi a manó című mozi, melynek főszerepét Will Ferrell kapta 2003-ban.

 A Jon Favreau rendezésében készült családi vígjáték a Télapó egyik manója történetét követi, aki megtudja, hogy igazából nem is manó, hanem ember, ezért elmegy New Yorkba, hogy megkeresse vér szerinti apját.

A folytatások korát éli Hollywood így aztán nem csoda, hogy a népszerű sztori második részét is elkészítenék, azonban van egy nagyobb bökkenő: Will Ferrell köszöni szépen, de nem vállalja el a szerepet. Ami egészen pontosan azt jelenti, hogy visszautasított 29 millió dollárt, azaz megközelítőleg 9 milliárd forintot — olvasható a Hiradó.hu oldalán.

A The Hollywood Reporternek nyilatkozva elárulta, hogy szerinte nem volt jó a sztori, és ha valamit neki promózni kell, azt csak őszinte meggyőződésből tudja tenni, így hát ha nehezen is, de visszalépett a produkciótól.

Az első rész 223 millió dollárt hozott világszerte, így vélhetően a stúdió nem dobja ki a forgatókönyvet, csupán keresnek valakit, akinek a sok nulla többet jelent a minőségnél.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Will Ferrell az Anchorman 2: The Legend Continues című filmjének londoni bemutatójára érkezik 2013-ban. (Fotó:MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.