Lehet, hogy már sosem lesz a régi Csollány Szilveszter?

Egy tatai nővér üzent a sportoló családjának.

Forrás: vg.hu2021. 12. 15. 10:43
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy arról a VG is beszámolt korábban, koronavírus-fertőzés miatt lélegeztetőgépre került Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász. A népszerű olimpikont jelenleg is az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet Covid-osztályán kezelik. Állapota súlyos, és továbbra is lélegeztetőgépen tartják – írja a VG.hu.

A napokban merült fel, hogy műtüdőeljárással menthetik meg életét, ugyanazzal a módszerrel, amellyel Nagy Gergelyné Hajnalka tatai nővért is sikerült megmentenie az az orvosoknak. Az ápolónő, aki 105 napot töltött intenzíven, és 42 napot volt lélegeztetőgépen, a Kemma.hu oldalon keresztül üzent az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornásznak és családjának.

Elsősorban azt üzenem a családjának, hogy fogadjanak el minden segítséget, amit csak lehet. Mindenbe kapaszkodni kell, mindenben érezni kell azt, hogy ott van mellette a család, és segíti az egészségügyi csoport. Mindenki érte van és mellette áll. Sikerülni fog, sikerülnie kell! Ugyanígy álljon a család is hozzá. Nagyon kemény harc lesz, amely nagyon hosszú ideig fog tartani

− üzente a nővér.

Hozzátette, hogy habár felépült a betegségből, de valószínűleg „már soha nem lesz olyan, mint régen volt”.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Csollány Szilveszter (Fotó: Nemzeti Sport)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.